Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Pham‐Mondala, Alessandra"'
Publikováno v:
Theses and Dissertations.
Fresh pork sausages were prepared from prerigor meat with synthetic antioxidants and combinations of Rosemary (R: 1500, 2000, 2500 ppm) and Green tea (G: 100, 200, 300 ppm) extracts. Experimental controls contained synthetic antioxidants only. A rand
Publikováno v:
Theses and Dissertations.
The relationships between volatile flavor compounds, sensory descriptors and consumer acceptability were determined for eight commercial American dry-cured hams using external preference and flavor mapping. The majority of consumers preferred (p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.