Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Pham, Anh Thu"'
Autor:
Nguyen-Thi-Kim, Nguyen, To-The, Nguyen, Nguyen-Anh, Tuan, Nguyen-The, Phong, Nguyen-Phuong, Thao, Lai-Minh, Hieu, Pham-Anh, Thu
Publikováno v:
In Heliyon 15 June 2024 10(11)
Autor:
Pham, Anh Thu
Le fromage, comme tout produit frais, doit être conservé à basse température tout au long de la chaîne du froid. Une particularité des fromages à pâte molle (camembert, par exemple) est qu’ils dégagent un flux de chaleur important à cause
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2019IAVF0010/document
Publikováno v:
Social Indicators Research, 2020 Jul 01. 150(1), 143-189.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48731632
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration August 2021 128:163-176
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration October 2019 106:89-103
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2019 247:115-125
Publikováno v:
Social Indicators Research, 2018 Aug 01. 138(3), 953-990.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48715209
Autor:
Moureh, Jean1 (AUTHOR) jean.moureh@inrae.fr, Pham, Anh Thu1,2,3 (AUTHOR), Flick, Denis2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jul2022, Vol. 45 Issue 7, p1-7. 7p.
Autor:
Pham, Anh Thu Quang1 (AUTHOR), Mukhopadhaya, Pundarik2 (AUTHOR) Pundarik.mukhopadhaya@mq.edu.au, Vu, Ha2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Empirical Economics. Dec2021, Vol. 61 Issue 6, p3125-3177. 53p. 1 Diagram, 18 Charts.