Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"PhIP metabolism"'
Autor:
Jeong Hoon Pan, Cara Cicalo, Brandy Le, Suwon Jeon, Sangyub Kim, Kyung A. Hwang, Byungwhi Kong, Jin Hyup Lee, Jae Kyeom Kim
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 21, Iss 18, p 6620 (2020)
Diets high in red meats, particularly meats cooked at high temperature, increase the risk of colon cancer due to a production of heterocyclic aromatic amines (HAAs). Of the identified HAAs, 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP) is th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beccf772ec54403392093c2e4dcb2ac6
Autor:
Jae Kyeom Kim, Cara Cicalo, Jin Hyup Lee, Kyung A. Hwang, Byung-Whi Kong, Brandy Le, Suwon Jeon, Sangyub Kim, Jeong Hoon Pan
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 21, Iss 6620, p 6620 (2020)
International Journal of Molecular Sciences
International Journal of Molecular Sciences
Diets high in red meats, particularly meats cooked at high temperature, increase the risk of colon cancer due to a production of heterocyclic aromatic amines (HAAs). Of the identified HAAs, 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP) is th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.