Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Pfeiffer, Wolfgang H."'
Autor:
Bouis, Howarth, Foley, Jennifer, Lividini, Keith, Jumrani, Jaya, Reinke, Russell, Van Der Straeten, Dominique, Zagado, Ronan, Boy, Erick, Brown, Lynn R, Mudyahoto, Bho, Alioma, Richard, Hussain, Munawar, Pfeiffer, Wolfgang H
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition September 2024
Autor:
Mitra‐Ganguli, Tora1 (AUTHOR) path2health2021@hotmail.com, Pfeiffer, Wolfgang H.2 (AUTHOR), Walton, Jenny2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. Nov2022, Vol. 1517 Issue 1, p154-166. 13p. 2 Illustrations, 2 Diagrams, 1 Chart, 1 Graph.
Autor:
Saltzman, Amy, Birol, Ekin, Bouis, Howarth E., Boy, Erick, De Moura, Fabiana F., Islam, Yassir, Pfeiffer, Wolfgang H.
Publikováno v:
In Global Food Security March 2013 2(1):9-17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ismail Cakmak,1,2 Wolfgang H. Pfeiffer,3 and Bonnie McClafferty4 ABSTRACT Cereal Chem. 86(0):000–000 Micronutrient malnutrition affects over 2 billion people in the developing world. Iron (Fe) deficiency alone affects >47% of all preschool aged chi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1246::38bfe1aedabed9595d3fe3966605e038
https://research.sabanciuniv.edu/id/eprint/13553/
https://research.sabanciuniv.edu/id/eprint/13553/
Publikováno v:
Genomics of Plant Genetic Resources: Volume 2. Crop Productivity, Food Security & Nutritional Quality; 2014, p417-429, 13p