Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Pezzato LE"'
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Volume: 30, Issue: 4, Pages: 1143-1149, Published: JUL 2001
ResearcherID
ResearcherID
O objetivo deste estudo foi determinar o coeficiente de digestibilidade aparente (CDA) dos aminoácidos do milho, farelo de trigo, farelo de soja e da farinha de peixe. Empregaram-se juvenis de tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) (25,24 ± 3,88
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::942e5d76d52e384920ec79c806295ba8
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982001000500002&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982001000500002&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Web of Science
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
ResearcherID
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
ResearcherID
Submitted by Guilherme Lemeszenski (guilherme@nead.unesp.br) on 2014-02-26T17:13:46Z No. of bitstreams: 1 WOS000176458900003.pdf: 57298 bytes, checksum: cff372be7ad6d9e107f5f8dd75a79342 (MD5) Made available in DSpace on 2014-02-26T17:13:46Z (GMT). No
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::63e18ed696bf5a89549bb654266ab767
http://www.sbz.org.br/revista/artigos/2790.pdf
http://www.sbz.org.br/revista/artigos/2790.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.