Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Peyvasteh, M."'
Publikováno v:
Open Access Surgery, Vol Volume 13, Pp 79-83 (2020)
Mehran Peyvasteh,1 Shahnam Askarpour,1 Mahmood Khoshkhabar,1 Hazhir Javaherizadeh2 1Department of Pediatric Surgery, Faculty of Medicine, Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, Ahvaz, Iran; 2Alimentary Tract Research Center, Ahvaz Jundisha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d74b497d5264ba0915ab308ea64a825
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peyvasteh, M. (Motahareh)
In this thesis, light-tissue interaction was investigated through different experimental and analytical methodologies to analyze optical and polarization properties over time and the obtained results were utilized in biomedical and food science appli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::9cb0e7baa9e7ac5aa18c7a0e663aeaff
http://urn.fi/urn:isbn:9789526230443
http://urn.fi/urn:isbn:9789526230443
Publikováno v:
Iranian Journal of Physics Research, Vol 14, Iss 2, Pp 187-192 (2014)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Melting process of perylene is investigated using molecular dynamics simulation. Some of thermodynamic properties such as potential energy and transition order parameter are calculated as a function of temperature in the range of 500 K-600 K. These c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Pediatric Surgery; Vol 9, No 2 (2013); 58-60
Introduction and aim Inguinal hernia is one of the most common pediatric diseases in children and it presents most commonly during the first year of life. The aim of this study was to determine epidemiologic indexes and complications of inguinal hern
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Assessment of meat freshness and spoilage detection utilizing visible to near-infrared spectroscopy.
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; 5/18/2019, Vol. 11075, p1-3, 3p
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; December 2019, Vol. 11202 Issue: 1 p112020X-112020X-2, 1008183p
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; July 2019, Vol. 11075 Issue: 1 p110751R-110751R-3, 996763p