Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Peyer, Lorenzo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peyer, Lorenzo C.1, Bellut, Konstantin1, Lynch, Kieran M.1, Zarnkow, Martin2, Jacob, Fritz3, De Schutter, David P.3, Arendt, Elke K.1 e.arendt@ucc.ie
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Oct2017, Vol. 123 Issue 4, p497-505. 9p.
Autor:
Peyer, Lorenzo
This thesis addresses the investigation of several strains of LAB for biopreservation using in vitro and in situ studies, as well as for acidification of wort to be applied during sour brewing and as novel beverages. The impact of bacterial carboxyli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::f887031ef521a14a26a173a3093a4ebb
https://hdl.handle.net/10468/4694
https://hdl.handle.net/10468/4694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.