Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Peulić, Tatjana A."'
Autor:
Sakač, Marijana, Novaković, Aleksandra, Ikonić, Predrag, Peulić, Tatjana, Škrobot, Dubravka, Radišić, Predrag, Šikoparija, Branko, Jovanov, Pavle, Maravić, Nikola, Marić, Aleksandar
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2024 129
Autor:
Škaljac, Snežana, Jokanović, Marija, Tomović, Vladimir, Kartalović, Brankica, Ikonić, Predrag, Ćućević, Nedim, Vranešević, Jelena, Ivić, Maja, Šojić, Branislav, Peulić, Tatjana
Publikováno v:
In Food Control August 2023 150
Autor:
Delić, Jovana, Ikonić, Predrag, Jokanović, Marija, Peulić, Tatjana, Ikonić, Bojana, Banjac, Vojislav, Vidosavljević, Strahinja, Stojkov, Viktor, Hadnađev, Miroslav
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2023 87
Autor:
Ikonić, Predrag, Jokanović, Marija, Ćućević, Nedim, Peulić, Tatjana, Šarić, Ljubiša, Tomičić, Zorica, Škaljac, Snežana, Delić, Jovana, Lakićević, Brankica, Tomašević, Igor
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis January 2023 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peulić, Tatjana1 tatjana.peulic@fins.uns.ac.rs, Ikonić, Predrag1, Delić, Jovana1, Pivarski, Bojana Kalenjuk2, Maravić, Nikola1, Marić, Aleksandar1, Novaković, Aleksandra3
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 2, p480-484. 5p.
Autor:
Ikonić, Predrag1 predrag.ikonic@fins.uns.ac.rs, Peulić, Tatjana1, Jokanović, Marija2, Delić, Jovana1, Škaljac, Snežana2, Šojić, Branislav2, Šarić, Ljubiša1
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 2, p63-68. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peulić Tatjana A., Ikonić Predrag M., Jokanović Marija R., Delić Jovana D., Gubić Jasmina M., Škaljac Snežana B., Mastilović Jasna S.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 47, Iss 2, Pp 169-174 (2020)
Canned meat in pieces (CM) is a group of meat products widely consumed by children and consumers with special diet regimes, due to high protein and low fat content. In this study safety of these products regarding sodium chloride and nitrite contents
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d8193bc772a4d208e1740f6ca3dd977
Autor:
Jokanović Marija, Ikonić Bojana, Ikonić Predrag, Tomović Vladimir, Peulić Tatjana, Šojić Branislav, Škaljac Snežana, Ivić Maja, Ivetić Jelena
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 26, Iss 1, Pp 79-87 (2020)
The aim of this study was to investigate textural characteristics of three traditional dry fermented sausages (Sremski kulen, Lemeški kulen and Petrovská klobása) manufactured in different small-scale facilities in northern Serbia, and to correlat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/922f9b99faf64cc68ceb0c1ecb062e5b