Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Petzold CJ"'
Autor:
Eng, T, Demling, P, Herbert, RA, Chen, Y, Benites, V, Martin, J, Lipzen, A, Baidoo, EEK, Blank, LM, Petzold, CJ, Mukhopadhyay, A
Publikováno v:
Eng, T; Demling, P; Herbert, RA; Chen, Y; Benites, V; Martin, J; et al.(2018). Restoration of biofuel production levels and increased tolerance under ionic liquid stress is enabled by a mutation in the essential Escherichia coli gene cydC 06 Biological Sciences 0605 Microbiology 06 Biological Sciences 0604 Genetics. Microbial Cell Factories, 17(1). doi: 10.1186/s12934-018-1006-8. Lawrence Berkeley National Laboratory: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/8jc2s1g5
© 2018 The Author(s). Background: Microbial production of chemicals from renewable carbon sources enables a sustainable route to many bioproducts. Sugar streams, such as those derived from biomass pretreated with ionic liquids (IL), provide efficien
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::aca782bea433c939ac04c0d179195986
http://www.escholarship.org/uc/item/8jc2s1g5
http://www.escholarship.org/uc/item/8jc2s1g5
Autor:
Petzold, CJ, Oikawa, ai
Publikováno v:
Petzold, CJ; & Oikawa, A. (2018). Fast-growing high-yield forage crops via a novel biotechnology platform. In Fast-growing high-yield forage crops via a novel biotechnology platform. Lawrence Berkeley National Laboratory: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/0f0685h0
Alfalfa and sorghum are two major forage crops in the U.S. each offering advantageous traits for the agricultural value chain. Alfalfa, a perennial dicot, generally offers high protein content. Sorghum, an annual monocot, offers more cellulose and ot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cb91c2796a11c50a0596bd9628a11668
http://www.escholarship.org/uc/item/0f0685h0
http://www.escholarship.org/uc/item/0f0685h0
Autor:
Barajas, JF, Zargar, A, Pang, B, Benites, VT, Gin, J, Baidoo, EEK, Petzold, CJ, Hillson, NJ, Keasling, JD
Publikováno v:
Barajas, JF; Zargar, A; Pang, B; Benites, VT; Gin, J; Baidoo, EEK; et al.(2018). Biochemical Characterization of β-Amino Acid Incorporation in FluvirucinB2Biosynthesis. ChemBioChem. doi: 10.1002/cbic.201800169. Lawrence Berkeley National Laboratory: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/71d5d5kn
© 2018 Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim. Naturally occurring lactams, such as the polyketide-derived macrolactams, provide a diverse class of natural products that could enhance existing chemically produced lactams. Although β-amino acid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::e616230f97f56f8670152fdc86348ee7
http://www.escholarship.org/uc/item/71d5d5kn
http://www.escholarship.org/uc/item/71d5d5kn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.