Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Petrušić, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nemanja Mirkovic, Radulović, Z. T., Matijašić, B. J. B., Petrušić, M. M., Petrović, T. S., Dordević, V. B., Nedović, V. A.
Publikováno v:
CEFood 2012-Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Probiotic are "living microorganisms, which upon ingestion in certain numbers, exert health benefits beyond inherent basic nutrition", and it is recommended that probiotic products contain at least 107 live microorganisms per g or per ml. Spray-dryin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1aa60e10b27f9f49a45590f993077d06
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_1994
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_technorep_1994
Autor:
Radulović, Z., Petrović, T., Nedović, V., Suzana Dimitrijevic-Brankovic, Mirković, N., Petrušić, M., Paunović, D.
Publikováno v:
Mljekarstvo
Scopus-Elsevier
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 2, Pp 86-93 (2010)
Scopus-Elsevier
Mljekarstvo, Vol 60, Iss 2, Pp 86-93 (2010)
Lactic acid bacteria strains isolated from traditional made cheeses constitute a reservoir of unexplored potential in biotechnology. In this study four autochthonous lactobacilli strains, isolated from traditional white brined cheeses and identified
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::129b7aaae0c0e021174bf2fa64fa00d9
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_2139
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_agrospace_2139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laličić-Petronijević, J. G., Popov-Raljić, J. V., Obradović, D. B., Nedović, V. A., Petrušić, M. M., Paunović, D. D., Zorica Radulovic
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23fcc9304c14e0559d2d5f5c773cfc71
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84926052460&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84926052460&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.