Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Petrovičová, Lenka"'
Autor:
Petrovičová, Lenka
Práce pojednává o trvale udržitelném rozvoji.Jsou zde charakterizovány jednotlivé problémy a jejich vzájemná závislost,vývoj této problematiky,úloha mezinárodních organizací, jsou zde popsány indikátory trvale udržitelného rozvoj
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-12993
Autor:
Petrovičová, Lenka1 (AUTHOR) lenka.petrovicova@uniag.sk, Balážová, Želmíra1 (AUTHOR) zelmira.balazova@uniag.sk, Vivodík, Martin1 (AUTHOR) martin.vivodik@uniag.sk, Gálová, Zdenka2 (AUTHOR) zdenka.galova@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 1/1/2017, Vol. 11 Issue 1, p197-202. 6p. 1 Diagram, 2 Charts.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Dec2016/Jan2017, Vol. 6 Issue 3, p987-994. 8p.
Autor:
Balážová, Želmíra1 zelmira.balazova@uniag.sk, Petrovičová, Lenka1 petrovicovalenka22@gmail.com, Gálová, Zdenka1 zdenka.galova@uniag.sk, Vivodík, Martin1 martin.vivodik@uniag.sk
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2016, Vol. 10 Issue 1, p54-58. 5p.
Autor:
Slanina, Tomáš1 (AUTHOR), Petrovičová, Lenka1 (AUTHOR), Miškeje, Michal2 (AUTHOR), Kňížat, Lubomír3 (AUTHOR), Mirda, Juraj3 (AUTHOR), Lukáč, Norbert1 (AUTHOR), Trandžík, Jozef2 (AUTHOR), Petrovičová, Ida2 (AUTHOR), Massányi, Peter1 (AUTHOR) massanyi@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research. Jun2015, Vol. 43 Issue 2, p131-136. 6p.
Autor:
Petrovičová, Lenka1 petrovicovalenka22@gmail.com, Gálová, Zdenka1, Balážová, Želmíra1, Vivodík, Martin1, Wójcik-Jagła, Magdalena2, Rapacz, Marcin2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. 2015 Special Issue, Vol. 4, p94-97. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture; 2018, Vol. 19 Issue 2, p437-452, 16p
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2018, Vol. 12 Issue 1, p701-706, 6p
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo; 2018, Vol. 12 Issue 1, p157-165, 9p