Zobrazeno 1 - 10
of 599
pro vyhledávání: '"Petrov, A.N."'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 531, p 01029 (2024)
Numerical and analytical models are widely presented in the literature. In this report, analytical models of only one class are considered, the first of which is the Furamura model. Models of this class do not require a large amount of input data; in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8556c7cb708a40c4806e103782e6f60a
Publikováno v:
In Annals of Physics November 2021 434
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 154-162 (2018)
The presence of the desirable alleles and genotypes of casein and whey protein genes in the genome of cows affects the milk protein content, quality and technological properties of their milk. Two important properties of milk its producibility is jud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90ef8bb7a4fd4cb88e0c286474a7c002
Autor:
Petrov A.N., Galstyan A.G., Radaeva I.A., Turovskaya S.N., Illarionova E.E., Semipyatniy V.K., Khurshudyan S.A., DuBuske L.M., Krikunova L.N.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 5, Iss 2, Pp 151-161 (2017)
The main indicators of the quality and safety of dairy canned food in the range of low, intermediate and high humidity related to their distribution in Russia and abroad are considered. A comparative analysis of the quality parameters of traditional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/133ee9a3adee46c39652199fe6618774
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petrov A.N., Maslennikova G.A.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 129-134 (2016)
The problem of production of functional products of the natural origin intended for daily regular consumption and having an effect on biochemical reactions and physiological functions through restoration of its microecological status is considered in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e094685c1f4e42dd81a62c270e2bd986
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 4, Iss 1, Pp 102-109 (2016)
The mathematical model of immersion of insoluble spherical particle with smooth surface under absolute statics (incl. assumption – its spontaneous formation on the surface) at the particle density ranging from 1.05 to 1.75 kg/m3 and contact ang
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8542af9e4a534a1e8721018c347f36c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.