Zobrazeno 1 - 10
of 263
pro vyhledávání: '"Petriccione, Milena"'
Autor:
Modesti Margherita, Alfieri Gianmarco, Magri Anna, Forniti Roberto, Ferri Serena, Petriccione Milena, Taglieri Isabella, Mencarelli Fabio, Bellincontro Andrea
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 4, Pp e26067- (2024)
Red wine grapes are qualitatively evaluated for their content in polyphenols and anthocyanins. Due to certain conditions (weather, latitude, temperature), the concentration of these compounds may be not at the right level for reaching a high-quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21feed815ed448a5a49de4719278ed1d
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology June 2024 212
Autor:
Landi, Nicola, Ragucci, Sara, Formato, Marialuisa, Piccolella, Simona, Magri, Anna, Baiano, Salvatore, Petriccione, Milena, Papa, Stefania, Pedone, Paolo Vincenzo, Pacifico, Severina, Di Maro, Antimo
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods February 2024 113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cozzolino, Rosaria, Palumbo, Michela, Cefola, Maria, Capotorto, Imperatrice, Linsalata, Vito, Forte, Giovanna, Petriccione, Milena, De Giulio, Beatrice, Pace, Bernardo
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis September 2022 112
Autor:
Cice, Danilo, Ferrara, Elvira, Pecoraro, Maria Tommasina, Capriolo, Giuseppe, Petriccione, Milena
Publikováno v:
Horticulturae; May2024, Vol. 10 Issue 5, p465, 16p
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 August 2021 354
Publikováno v:
In Advances in Colloid and Interface Science November 2020 285
Autor:
Bianchi, Alessandro, Pettinelli, Stefano, Santini, Gregorio, Taglieri, Isabella, Zinnai, Angela, Petriccione, Milena, Magri, Anna, Modesti, Margherita, Cerreta, Raffaele, Bellincontro, Andrea
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2024, Vol. 104 Issue 3, p1591-1598, 8p