Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Petri, O."'
Autor:
Karppanen, Henrik, Halahlah, Abedalghani, Kilpeläinen, Petri O., Mikkonen, Kirsi S., Ho, Thao M.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 December 2023 321
Autor:
Halahlah, Abedalghani, Abik, Felix, Lahtinen, Maarit H., Kemppinen, Asmo, Kaipanen, Kalle, Kilpeläinen, Petri O., Granato, Daniel, Ho, Thao M., Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products August 2023 198
Publikováno v:
In Food Research International February 2023 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akhvlediani, T., Akkoyunlu, Y., Amela, D.L., Aqel, A., Bagırova, F., Carevic, B., Candevir-Ulu, A., Cevahir, F., Dijk, M.V., Dobrevska, R., Donlan, S., Dragovac, G., Fernandez, R., Ikram, A., Kamal, A.M., Karagoz, E., Kaynar, L., Kulzhanova, S., Kumar, A., McLaws, M.L., Mema, D., Oztoprak, N., Pepe, F.N., Petri, O., Popescu, C., Presterl, E., Raka, L., Resat, M., Senol, G., Shresta, L.B., Sonmezer, M.Ç., Taqıyev, B., Tekin, R., Tiamiyu, B., Ulu-Kilic, A., Vandana, K.E., Vecchio, R.F.D., Wongsurakıat, P., Alp, E., Cookson, B., Erdem, H., Rello, J.
Publikováno v:
In Journal of Hospital Infection March 2019 101(3):248-256
Autor:
Bhattarai, Mamata, Pitkänen, Leena, Kitunen, Veikko, Korpinen, Risto, Ilvesniemi, Hannu, Kilpeläinen, Petri O., Lehtonen, Mari, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2019 86:154-161
Publikováno v:
In Clinica Chimica Acta 1 May 2024 558 Supplement 1
Autor:
Seppälä, Hanna M., Helanterä, Ilkka T., Laine, Pia K. S., Lautenschlager, Irmeli T., Paulín, Lars G., Jahnukainen, Timo J., Auvinen, Petri O. V., Auvinen, Eeva
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 2017 Oct . 216(8), 981-989.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26491640
Autor:
Maarit H. Lahtinen, Fabio Valoppi, Venla Juntti, Sami Heikkinen, Petri O. Kilpeläinen, Ndegwa H. Maina, Kirsi S. Mikkonen
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 7 (2019)
Wood hemicelluloses have an excellent capacity to form and stabilize oil-in-water emulsions. Galactoglucomannans (GGM) from spruce and glucuronoxylans (GX) from birch provide multifunctional protection against physical breakdown and lipid oxidation i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb8d2933ba164c7abfc92406d6235e97
Autor:
Petri, O
In this paper, I suggest a new way of looking at the aesthetically motivated invitation of the putative wild into the inner sanctum of human artifice, the domestic sphere. I use the urban historical geography of Russia as my example. Rather than inte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bf13b2c5a9a9188a8e377a95075430a6