Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Petrak, D."'
Autor:
Karel Petrak D Phil
Publikováno v:
Acta Scientific Cancer Biology. 4:01-04
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86b034e5919825a025cb10d7707d5580
https://doi.org/10.31080/ascb.2020.04.a-challenge-to-artificial-intelligence-find-molecular-structures-uniquely-and-functionally-connected-to-the-initiation-and-progression-of-diseases
https://doi.org/10.31080/ascb.2020.04.a-challenge-to-artificial-intelligence-find-molecular-structures-uniquely-and-functionally-connected-to-the-initiation-and-progression-of-diseases
Autor:
Petrak, D.1 (AUTHOR) dieter.petrak@imech.tu-chemnitz.de, Rauh, H.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Particulate Science & Technology. Oct/Nov2006, Vol. 24 Issue 4, p381-394. 14p. 7 Diagrams, 1 Chart, 9 Graphs.
Publikováno v:
In Composites Part A 1999 30(4):569-575
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Overexpression of Bcl-2 can prevent or markedly delay cell death induced by a variety of apoptotic stimuli. Although Fas and Fas ligand (FasL) interactions play a major role in the elimination of self-reactive T cells in the periphery, inhibition of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stummer, S., Salar-Behzadi, S., Viernstein, H., Martien, R., Hoyer, H., Perera, G., Bernkop-Schnürch, A., Dürrigl, M., Hafner, A., Filipović-Grčić, J., Glatter, O., Kulkarni, C., Chemelli, A., Wang, X., Ratzinger, G., Wirth, M., Gabor, F., Teskac, K., Pelipenko, J., Kristl, J., Doktorovova, S., Silva, A. M., Lopes, C. M., Martins-Lopes, P., Souto, E. B., Vangenechten, R., BACKX, I., Radl, S., Brandl, D., Heimburg, H., Khinast, J. G., Dietzel, M., Sommerfeld, M., Rinderhofer, A., Suzzi, D., Hörmann, T., Iannuccelli, M., Simon, L. L., Schongut, M., Stepanek, F., Hungerbuhler, K., Toschkoff, G., Machold, D., Gattringer, M., Steiner, H., Frascione, D., Saba-Lepek, M., Diwoky, C., Opriessnig, P., Stollberger, R., Almer, G., Mangge, H., Prassl, R., Brüßler, J., Marxer, E. E. J., Becker, A., Schubert, R., Nimsky, C., Bakowsky, U., Ambrus, R., Pomázi, A., Kocbek, P., Szabó-révész, P., Looser, B., Vaisman, A., Blasco, A., Koller, D. M., Balak, N., Scheibelhofer, O., Moor, J., Hörl, G., Heigl, N., Fraser, S. D., Marić, L., Homšek, I., Meindl, C., Roblegg, E., Pieber, T. R., Fröhlich, E., Souza, A. L. R., Andreani, T., Doktorovová, S., Gremião, M. P. D., Teskač, K., Kreft, M. E., Leitinger, G., Letofsky-Papst, I., Zimmer, A., Kürti, L., Kis, L., Veszelka, S., Szabó-Révész, P., Deli, M. A., Sinner, F., Falk, A., Muzzio, F., Baumgartner, S., Govedarica, B., Srčič, S., Valant, A. Zupančič, Mikac, U., Sepe, A., Smikalla, M., Urbanetz, N. A., Antal, I., Kállai, N., Luhn, O., Mola, J. H., Ruszkai, A., Balogh, E., Dredán, Klebovich, I., Neub, N., Dietrich, S., Petrak, D., Köhler, M., Eckardt, G., Finke, J. H., Schur, J., Gothsch, T., Beinert, S., Lesche, C., Büttgenbach, S., Kwade, A., Müller-Goymann, C. C., Evans, N. D., Cascone, S., De Santis, F., Lamberti, G., Titomanlio, G., Barba, A. A.
Publikováno v:
Scientia Pharmaceutica
Probiotic microorganisms have been shown to provide specific health benefits when consumed as food supplements or as food components. The main problem of such products is the poor survival of the probiotic bacteria in the low pH of gastric fluid. How
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.