Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Petržílka, Slavibor"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 538, p 03003 (2024)
In conditions of market competition, every catering company should strive to maximize the results of its production and economic activities. To do this, it must maximize its competitive advantages over competitors. The most significant advantage is t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74fa73dc89174fb5bc10db4ae49f4c9f
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 538, p 02007 (2024)
The process of training specialists for the catering sector requires the formation of independent work skills for future employees to improve their professional competencies. In modern conditions, when acquired knowledge quickly becomes obsolete, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d272bb2003f542f4aa0c543267ac20d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.