Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Petersson-Grawé K"'
Autor:
Björnberg, K. Ask, Vahter, M., Petersson-Grawé, K., Glynn, A., Cnattingius, S., Darnerud, P. O., Atuma, S., Aune, M., Becker, W., Berglund, M.
Publikováno v:
Environmental Health Perspectives, 2003 Apr 01. 111(4), 637-641.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3435285
In the project Risks and Benefits of Fish Consumption, toxicological and nutritional aspects of fish consumption were highlighted. Evaluation of the risks and benefits associated with fish consumption were limited to certain nutritional compounds (lo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::048f83c1b40ca87b05f118c91e996517
Publikováno v:
Neurotoxicology and Teratology; March-April 1997, Vol. 19 Issue: 2 p105-115, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Petersson Grawé K; Department of Pharmacology and Toxicology, Swedish University of Agricultural Sciences, Box 573, SE-751 23 Uppsala, Sweden; Research and Development Department, Toxicology Division, National Food Administration, Box 622, SE-751 26 Uppsala, Sweden., Teiling-Gårdlund A, Jalkesten E, Oskarsson A
Publikováno v:
Environmental toxicology and pharmacology [Environ Toxicol Pharmacol] 2004 May; Vol. 17 (1), pp. 35-43.