Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Peterseil V"'
Autor:
Gense K; Austrian Competence Centre for Feed and Food Quality, Safety and Innovation, FFoQSI GmbH, Technopark 1, 3430 Tulln an der Donau, Austria., Peterseil V; Austrian Agency for Health and Food Safety (AGES), Institute for Food Safety, Department of Molecular Biology and Microbiology, Spargelfeldstr. 191, 1220 Vienna, Austria., Licina A; LVA GmbH, Magdeburggasse 10, 3400 Klosterneuburg, Austria., Wagner M; Austrian Competence Centre for Feed and Food Quality, Safety and Innovation, FFoQSI GmbH, Technopark 1, 3430 Tulln an der Donau, Austria.; Department for Farm Animals and Veterinary Public Health, Institute of Milk Hygiene, University of Veterinary Medicine, Veterinärplatz 1, 1210 Vienna, Austria., Cichna-Markl M; Department of Analytical Chemistry, Faculty of Chemistry, University of Vienna, Währinger Straße 38, 1090 Vienna, Austria., Dobrovolny S; Austrian Agency for Health and Food Safety (AGES), Institute for Food Safety, Department of Molecular Biology and Microbiology, Spargelfeldstr. 191, 1220 Vienna, Austria., Hochegger R; Austrian Agency for Health and Food Safety (AGES), Institute for Food Safety, Department of Molecular Biology and Microbiology, Spargelfeldstr. 191, 1220 Vienna, Austria.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Oct 28; Vol. 10 (11). Date of Electronic Publication: 2021 Oct 28.
Autor:
Weck S; Department for Molecular Biology and Microbiology, Institute for Food Safety Vienna, Austrian Agency for Health and Food Safety, Spargelfeldstrasse 191, 1220, Vienna, Austria.; Institute of Food Science, BOKU - University of Natural Resources and Life Science, Muthgasse11/1, 1190, Vienna, Austria., Peterseil V; Department for Molecular Biology and Microbiology, Institute for Food Safety Vienna, Austrian Agency for Health and Food Safety, Spargelfeldstrasse 191, 1220, Vienna, Austria. verena.peterseil@ages.at., Mayer HK; Institute of Food Science, BOKU - University of Natural Resources and Life Science, Muthgasse11/1, 1190, Vienna, Austria., Hochegger R; Department for Molecular Biology and Microbiology, Institute for Food Safety Vienna, Austrian Agency for Health and Food Safety, Spargelfeldstrasse 191, 1220, Vienna, Austria.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2021 Feb 26; Vol. 11 (1), pp. 4748. Date of Electronic Publication: 2021 Feb 26.
Autor:
Borroto Fernandez E; Österr. Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit GmbH (AGES), Spargelfeldstraße 191, A-1220, Wien, Austria., Peterseil V; Österr. Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit GmbH (AGES), Spargelfeldstraße 191, A-1220, Wien, Austria., Hackl G; Österr. Agentur für Gesundheit und Ernährungssicherheit GmbH (AGES), Spargelfeldstraße 191, A-1220, Wien, Austria., Menges S; Bundeskriminalamt, Wiesbaden, D-65173, Germany., de Meijer E; GW Pharmaceuticals plc., Kingsgate House, Newbury Road, Andover, SP10 4DU, U.K., Staginnus C; Department of Forensic Science, Landeskriminalamt (LKA) Rheinland-Pfalz, Valenciaplatz 1-7, D-55118, Mainz, Germany.
Publikováno v:
Journal of forensic sciences [J Forensic Sci] 2020 May; Vol. 65 (3), pp. 715-721. Date of Electronic Publication: 2019 Nov 26.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marchetti-Deschmann M; Vienna University of Technology, Institute of Chemical Technologies and Analytics, Vienna, Austria. martina.marchetti-deschmann@tuwien.ac.at, Lehner A, Peterseil V, Sövegjarto F, Hochegger R, Allmaier G
Publikováno v:
Analytical and bioanalytical chemistry [Anal Bioanal Chem] 2011 Jun; Vol. 400 (8), pp. 2403-14. Date of Electronic Publication: 2011 Feb 06.
Autor:
Gavage, Maxime1 m.gavage@cergroupe.be, Van Vlierberghe, Kaatje2, Dieu, Marc3, Renard, Patsy3, Arnould, Thierry3, Gevaert, Kris4,5, Loose, Marc De2, Poucke, Christof Van2, Huet, Anne-Catherine1, Gillard, Nathalie1
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Jul/Aug2023, Vol. 106 Issue 4, p886-898. 13p.
Publikováno v:
Nitrogen (2504-3129); Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p624-654, 31p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa J; REQUIMTE-LAQV, Faculdade de Farmácia, Universidade do Porto, Porto, Portugal., Villa C; REQUIMTE-LAQV, Faculdade de Farmácia, Universidade do Porto, Porto, Portugal., Mafra I; REQUIMTE-LAQV, Faculdade de Farmácia, Universidade do Porto, Porto, Portugal. isabel.mafra@ff.up.pt.
Publikováno v:
Methods in molecular biology (Clifton, N.J.) [Methods Mol Biol] 2023; Vol. 2967, pp. 85-103.