Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Peterek, S."'
Autor:
Roemmelt, S., Fischer, T. C., Halbwirth, H., Peterek, S., Schlangen, K., Speakman, J.-B., Treutter, D., Forkmann, G., Stich, K.
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science, 2003 May 01. 68(3), 129-136.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24126158
Autor:
Martin, Cathie, Luo, Jie, Lebouteiller, B., Mock, H.P., Matros, A., Peterek, S., Schijlen, E.G.W.M., Hall, R., Shintu, L., Colquhoun, I., Weisshaar, Bernd, Butelli, E., Hvoslef-Eide, Anne Kathrine, ARRAY(0xad99b30)
Plants often accumulate their natural products to relatively low levels, so there is a lot of interest in breeding or engineering plants that produce higher levels. It has been shown that the most effective way to increase the accumulation of seconda
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2294::e3ee6fe9ff41053d45ca232c7e9b5280
https://pub.uni-bielefeld.de/record/2607124
https://pub.uni-bielefeld.de/record/2607124
Autor:
Martin, C, Titta, L, Giorgio, M, Mock, Hp, Matros, A, Peterek, S, Schijlen, E, Hall, R, Bovy, A, Luo, J, Reforgiato, Rg, Licciardello, C, Butelli, E
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3657::b3039201b16bf671be6fff08c472f025
http://hdl.handle.net/11577/3303873
http://hdl.handle.net/11577/3303873
Publikováno v:
Applied Artificial Intelligence - Proceedings of the 7th International Flins Conference; 2006, p549-556, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Toufektsian, M. -C, Lorgeril, M., Nagy, N., Salen, P., Donati, M. B., Giordano, L., Mock, H. -P, Peterek, S., Matros, A., Katia Petroni, Pilu, R., Rotilio, D., Tonelli, C., Leiris, J., Boucher, F., Martin, C.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The Journal of Nutrition
The Journal of Nutrition, 2008, 138 (4), pp.747-52
The Journal of Nutrition
The Journal of Nutrition, 2008, 138 (4), pp.747-52
International audience; Consumption of flavonoid-rich foods and beverages is thought to reduce the risk of cardiovascular diseases. Whereas the biological activities of flavonoids have been characterized in vitro, there are no clear experimental data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::04592399b5c7db4480301a6858755b99
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-41549105054&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-41549105054&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3d5111e0fbb8d413517e753264b9280f
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33749399882&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33749399882&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.