Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Petelkov, Ivan"'
Autor:
Petelkov, Ivan1, Shopska, Vesela1, Denkova-Kostova, Rositsa2, Ivanova, Kristina3, Kostov, Georgi4 george_kostov2@abv.bg, Lyubenova, Velislava4
Publikováno v:
Periodica Polytechnica: Chemical Engineering. 2021, Vol. 65 Issue 2, p229-237. 9p.
Autor:
Tomova, Teodora1, Petelkov, Ivan2, Shopska, Vesela2 vesi_nevelinova@abv.bg, Denkova-Kostova, Rositsa3, Kostov, Georgi2, Denkova, Zapryana1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2021, Vol. 20 Issue 2, p237-245. 9p.
Autor:
Petelkov, Ivan1, Shopska, Vesela1, Denkova-Kostova, Rositsa1, Lyubenova, Velislava2, Ivanova, Kristina3, Kostov, Georgi1
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2020, Vol. 9 Issue 3, p588-599. 12p.
Autor:
Petelkov, Ivan1, Shopska, Vesela1, Denkova-Kostova, Rositsa2, Kostov, Georgi1 george_kostov2@abv.bg, Lyubenova, Velislava3
Publikováno v:
Periodica Polytechnica: Chemical Engineering. 2020, Vol. 64 Issue 2, p162-171. 10p.
Autor:
Petelkov, Ivan
Пивопроизводството е комплексен процес, който се състои от голям брой технологични операции. Познаването на тези операции и свързаните
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9626::b0f59e6f06ed321cb316a11885c01162
https://hdl.handle.net/20.500.12641/11930
https://hdl.handle.net/20.500.12641/11930
Autor:
Ivanov, Kiril1, Petelkov, Ivan1, Shopska, Vesela1, Denkova, Rositsa2, Gochev, Velizar3, Kostov, Georgi1
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. Jul2016, Vol. 122 Issue 3, p508-516. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kristina Ivanova, Vesela Shopska, Georgi Kostov, Velislava Lyubenova, Ivan Petelkov, Rositsa Denkova-Kostova
Publikováno v:
Periodica Polytechnica Chemical Engineering. 65:229-237
The combination of modified mashing method and arrested fermentation for the production of low-alcohol and non-alcohol beers was studied. Therefore, five regimes for fermentation of wort with reduced fermentable sugar content with top-fermenting yeas
Autor:
Georgi Kostov, Vasil Iliev, Vesela Shopska, Rositsa Denkova, Ivan Petelkov, Bogdan Goranov, Zapryana Denkova
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
ECMS
ECMS
A method for formalization and analytical determination of the kinetic parameters of continuous alcohol fermentation in a reactor and in a cascade of reactors with ideal mixing was discussed in the present work. A fluidized bed bioreactor with immobi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::95fca9e8a801c6abe69361aa880c8fb0
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85021843552&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85021843552&partnerID=MN8TOARS