Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"Pesticides residue"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 41-48 (2023)
ABSTRACTChinese onion is a common vegetable in daily diet, especially in Southwest China. We collected 184 samples from farm and market in Chongqing Municipality during 2020–2021 and established a multi-residue method for analysis of 79 pesticide r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11b8dab57414152947f279eea35b1cb
Publikováno v:
Toxics, Vol 12, Iss 7, p 504 (2024)
Pesticide residues in food pose significant risks to public health and have long been a major concern in Chinese cities. The management of these risks is influenced by various factors, including the characteristics of responsible officials. This stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55a8de19c0c843e8abee945bfbd6048a
Publikováno v:
Sensing and Bio-Sensing Research, Vol 41, Iss , Pp 100576- (2023)
Carbon dots (CDs) have gained a lot of attention and have been investigated extensively over the last decade due to their exceptional physical and chemical qualities including water solubility, low toxicity, biocompatibility, tiny size, fluorescence,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed9ff1c005d74231ab69edd2b2c5007c
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gede Arda, Chuan-Liang Hsu
Publikováno v:
Jurnal Teknik Pertanian Lampung, Vol 9, Iss 1, Pp 48-54 (2020)
Bringing plasma into food processing is a relatively new measure for food engineer and scientist. It is simple in generation, low energy requirement, high efficacy, and easy to apply, pave its way to be a new prospective scenario in processing more s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac4f597ac3e94ccb856f68dfb551c514
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 85, Iss 2, Pp 191-201 (2020)
Corn flour has been stored at different moisture content (without and with 10 % water) and temperatures (–20, 4 and 25 °C). A modified quick, easy, cheap, effective, rugged and safe (QuEChERS) method was applied to determine the degradation rate o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86ff20788e9740829bd0eef7d160a1f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.