Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Peschanskaya V.A."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 46, Iss 3, Pp 36-42 (2017)
Results of the research on qualitative and quantitative characteristics of fresh Jerusalem artichoke fruit distillate are presented in this work. It has been found that the volume of absolute alcohol produced from 1 ton of raw material is ranging fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b76bdc430a1349e288232d4a0ee2fbb3
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 41-47 (2017)
Distillation is a complex physico-chemical process consisting of ethanol concentrating and controlled regulation of volatile compound content in the product (distillate). Conditions of passing of volatile compounds into the distillate depend on many
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e80d42cfd844ef39668c0a1ca20a6cd
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 44, Iss 1, Pp 17-23 (2017)
Topinambour or Jerusalem artichoke is one of the promising raw materials for production of high quality alcoholic beverages in the Russian Federation. Jerusalem artichoke is of interest as a raw material for production of alcoholic beverages because
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/270980b89d6d4aed9a9a3c6ecb5656ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.