Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Peruzzolo, Marcieli"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gwozdz, Eloir Pereira, Vendrúsculo, Marília Jordana Dequi, Menosso, Luiz Henrique, Tasca, Heloísa Chaves, Machado, Yasmim Miryan, Stachelski, Victor Alberto, Zannoni, Sabrina Pavan, Peruzzolo, Marcieli, Ceni, Giovana Cristina, Colet, Rosicler, Zeni, Jamile, Backes, Geciane Toniazzo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 1; e59011125424
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 1; e59011125424
Research, Society and Development; v. 11 n. 1; e59011125424
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 1; e59011125424
Research, Society and Development; v. 11 n. 1; e59011125424
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Consumers are increasingly looking for foods that have compounds that are beneficial to health, also called bioactive or photochemical, which are substances derived from the secondary metabolism of vegetables. Brazil has one of the greatest biodivers
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2df790826952462a3bf3f0218c91c658
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/25424
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/25424
Autor:
Peruzzolo, Marcieli (AUTHOR), Danielli, Angélica Jacobi (AUTHOR), Fischer, Bruno (AUTHOR), Junges, Alexander1 (AUTHOR) junges@uricer.edu.br, Colet, Rosicler (AUTHOR), Steffens, Clarice (AUTHOR), de Souza, Marco Antônio S. F. (AUTHOR), Cansian, Rogério Luis (AUTHOR), Backes, Geciane Toniazzo (AUTHOR)
Publikováno v:
Indian Journal of Microbiology. Dec2023, p1-9.
Autor:
Valduga, Eunice, Tomicki, Letícia, Witschinski, Fabiele, Colet, Rosicler, Peruzzolo, Marcieli, Ceni, Giovana Cristina
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food & Nutrition / Alimentos e Nutrição; Mar2011, Vol. 22 Issue 2, p205-210, 6p
Autor:
Pedott Aguilar, Camila1, Peruzzolo, Marcieli1, Di Luccio, Marco2 diluccio@uricer.edu.br, Marcos Dallago, Rogério1, Do Nascimento Filho, Irajá1
Publikováno v:
Environmental Monitoring & Assessment. May2006, Vol. 116 Issue 1-3, p103-110. 8p. 1 Chart, 1 Graph.
Autor:
Aguilar CP; Chemistry Department, Universidade Regional Integrada do Alto Uruguai e das Missões, Campus de Erechim, Av. Sete de Setembro, 1621, 99700-000, Erechim-RS, Brazil., Peruzzolo M, Di Luccio M, Dallago RM, Filho Ido N
Publikováno v:
Environmental monitoring and assessment [Environ Monit Assess] 2006 May; Vol. 116 (1-3), pp. 103-10.