Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Peruzy, M. F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smaldone G., Marrone R., Vollano L., Peruzy M. F., Barone C. M. A., AMBROSIO, ROSA LUISA, Anastasio A.
he aim of this study was to evaluate the effects of a long ageing period on the microbiological, rheological and physical-chemical characteristics of bovine beef. For the trial n. 3 Marchigiana bovine breed (live weight of 760 kg approximately), slau
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::d260e2bc88dae427e6ab8cb67d20aecc
http://hdl.handle.net/11588/767291
http://hdl.handle.net/11588/767291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mandato, D., Fraulo, P., Romano, A., Mazzone, P., Colarusso, G., Noschese, R., Peruzy, M. F., Ambrosio, R. L., Galiero, G., Baldi, L.
Publikováno v:
European Journal of Public Health; 2021 Supplement, Vol. 31, piii426-iii426, 1/3p
Autor:
Maria Francesca Peruzy, Daniela Cristiano, Elisabetta Delibato, Nicola D'Alessio, Yolande T.R. Proroga, Rosaria Luana Capozza, Antonio Rippa, Nicoletta Murru
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 11
Wild boars can be infected with several foodborne pathogens which may be transmitted to humans through the consumption of their meat, but currently, data of their prevalence are still limited. The present study aimed to evaluate the presence of enter