Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Perumal, Siddhuraju"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nair, Haritha Thulaseedharan1 (AUTHOR), Perumal, Siddhuraju1 (AUTHOR) psiddhuraju@buc.edu.in
Publikováno v:
Environmental Quality Management. Sep2024, Vol. 34 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Sivaraman, Roopika1 (AUTHOR), Nair, Haritha Thulaseedharan1 (AUTHOR), Sajith, Revathy Makkaparambu1 (AUTHOR), Perumal, Siddhuraju1 (AUTHOR) psiddhuraju@buc.edu.in
Publikováno v:
Natural Resources Forum. Aug2024, Vol. 48 Issue 3, p784-802. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 4, Iss 1, Pp 35-41 (2015)
The present investigation is aimed to evaluate the hepatoprotective effects of Citrus hystrix and Citrus maxima (Red and White variety) methanolic leaf extracts on paracetamol induced toxicity. Leaf extracts were given in the dose of 200 mg/kg body w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79fa5bcdf743400ab61b4f238ef744e2
Publikováno v:
International Journal of Ecology.
Plastic pollution is not at all a novel matter to the scientific as well as the public community. However, the knowledge of the general public when it comes to microplastic pollution is still in its infancy. The major sources of these tiny plastic pa
Publikováno v:
Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine, Vol 4, Iss S1, Pp S468-S477 (2014)
Objective: To investigate the effect of different processing methods on antioxidant properties of acetone extract of aerial parts from Boerhaavia diffusa and Portulaca oleracea. Methods: The total phenolic and flavonoid contents were determined by F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bdd9830ebae4646a3971270723c1693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arumugam Sathya, Perumal Siddhuraju
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 52:6157-6169
The present study has been undertaken to analyze the effect of various processing methods like (i) soaking followed by autoclaving with (a) ash, (b) sodium bicarbonate, (c) sugar and (d) water; (ii) dry heating and (iii) fermentation on nutritional a