Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Personalised food"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 73, Iss 2, Pp 149-150 (2016)
A personalized nutritional powder for elderly containing minerals and vitamins was developed by CENTIV GmbH for further applications in the FP7 European OFTIFEL project by designing and processing of novel food products such as nutrient dense smoothi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c014c19c7bb4626988cbeec5134f214
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology, 56(9), 4338-4355
International Journal of Food Science and Technology 56 (2021) 9
International Journal of Food Science and Technology 56 (2021) 9
The ongoing COVID-19 pandemic is having a tremendous effect on the current food system. The situation urges us to face many issues never experienced before, aimed at mitigating a multitude of sanitary and social risks. The current pandemic has affect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6403826b38973b619fe2e3d288442f63
https://research.wur.nl/en/publications/could-3d-food-printing-help-to-improve-the-food-supply-chain-resi
https://research.wur.nl/en/publications/could-3d-food-printing-help-to-improve-the-food-supply-chain-resi
Publikováno v:
Journal of Food Engineering, 220, 49-55
Journal of Food Engineering 220 (2018)
Journal of Food Engineering 220 (2018)
Only recently, researchers have started experimenting with 3D printing of foods. The aim of this study was to investigate 3D printed objects from sodium caseinate dispersions, exhibiting reversible gelation behaviour. Gelation and dispensing behaviou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Food Science and Technology, Vol 73, Iss 2, Pp 149-150 (2016)
A personalized nutritional powder for elderly containing minerals and vitamins was developed by CENTIV GmbH for further applications in the FP7 European OFTIFEL project by designing and processing of novel food products such as nutrient dense smoothi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.