Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Persad, Anil K."'
Autor:
Persad, Anil K.1,2 (AUTHOR), Rajashekara, Gireesh1 (AUTHOR), LeJeune, Jeffrey T.1 (AUTHOR) Jeffrey.Lejeune@fao.org
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/15/2022, Vol. 17 Issue 11, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIMS Microbiology
Plasmids encoding green fluorescent protein (GFP) are frequently used to label bacteria, allowing the identification and differentiation from background flora during experimental studies. Because of its common use in survival studies of the foodborne
Autor:
Boodram, Alanis, Hutchinson, Lydia, Sam, Caroline, Walcott, Elisheba, Yusuf, Anisa, Suepaul, Sharianne, Persad, Anil K.
Publikováno v:
Tropical Agriculture; 2022, Vol. 99 Issue 1, p38-46, 9p
Autor:
Mohamed, Reda, Persad, Anil K.
Publikováno v:
Journal of Advanced Veterinary & Animal Research; Jun2021, Vol. 8 Issue 2, p203-209, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Topalcengiz, Zeynal, Jeamsripong, Saharuetai, Spanninger, Patrick M., Persad, Anil K., Wang, Fei, Buchanan, Robert L., LeJeune, Jeff, Kniel, Kalmia E., Jay-Russell, Michele T., Danyluk, Michelle D.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; August 2020, Vol. 83 Issue: 8 p1420-1429, 10p
Autor:
Topalcengiz, Zeynal, Spanninger, Patrick M., Jeamsripong, Saharuetai, Persad, Anil K., Buchanan, Robert L., Saha, Joyjit, LeJeune, Jeff, Jay-Russell, Michele T., Kniel, Kalmia E., Danyluk, Michelle D.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; April 2020, Vol. 83 Issue: 4 p651-660, 10p