Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"Perry, Sarah L."'
Autor:
Zajac, Jonathan W. P., Muralikrishnan, Praveen, Heldt, Caryn L., Perry, Sarah L., Sarupria, Sapna
The stabilization of liquid biological products is a complex task that depends on the chemical composition of both the active ingredient and any excipients in solution. Frequently, a large number of unique excipients are required to stabilize biologi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.00885
Autor:
Zajac, Jonathan W. P., Muralikrishnan, Praveen, Tohidian, Idris, Zeng, Xianci, Heldt, Caryn L., Perry, Sarah L., Sarupria, Sapna
Arginine has been a mainstay in biological formulation development for decades. To date, the way arginine modulates protein stability has been widely studied and debated. Here, we employed a hydrophobic polymer to decouple hydrophobic effects from ot
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.11305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perry, Sarah L.
Publikováno v:
In Trends in Biochemical Sciences
Autor:
Armstrong, Gemma R., Khot, Mohammed I., Portal, Christophe, West, Nick P., Perry, Sarah L., Maisey, Tom I., Tiernan, Jim P., Hughes, Thomas A., Tolan, Damian J., Jayne, David G.
Publikováno v:
In Surgical Oncology March 2022 40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perry, Sarah L.
Publikováno v:
In Current Opinion in Colloid & Interface Science February 2019 39:86-97