Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Perry, Katia S. P."'
Autor:
Perry Katia S. P.
Publikováno v:
Química Nova, Vol 27, Iss 2, Pp 293-300 (2004)
This article presents a brief historical outline of cheese manufacture. Chemical, biochemical and microbiological aspects are presented: the main constituents of curd, the reactions involved in the development of flavour, and the role of micro-organi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/159bd2439f8f4ba192f145b7df4938a9
Autor:
Perry, Katia S. P.
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 27, Issue: 2, Pages: 293-300, Published: APR 2004
This article presents a brief historical outline of cheese manufacture. Chemical, biochemical and microbiological aspects are presented: the main constituents of curd, the reactions involved in the development of flavour, and the role of micro-organi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::06e8c9e45de10db10dc1dd5b8d58ced2
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422004000200020&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422004000200020&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saúde-Guimarães, Dênia A., Perry, Katia S. P., Raslan, Délio S., Chiari, Egler, Barrero, Alejandro F., Oltra, Juan E.
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Chemistry; Dec2007, Vol. 45 Issue 12, p1084-1087, 4p
Autor:
de Oliveira, Alaíde B., Saúde, Dênia A., Perry, Katia S. P., Duarte, Dâmaris S., Raslan, Délio S., Boaventura, Maria Amélia D., Chiari, Egler
Publikováno v:
Phytotherapy Research; Jun1996, Vol. 10 Issue 4, p292-295, 4p
Autor:
Perry, Katia S. P., Miguez, Eduardo, Amorim, Mauro B. de, Boaventura, Maria Amelia D., Silva, Antonio Jorge R. da
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Chemistry; April 2001, Vol. 39 Issue: 4 p219-221, 3p