Zobrazeno 1 - 10
of 211
pro vyhledávání: '"Perretti, G"'
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology.
Low-alcohol beer (LAB) is a growing part of the brewing industry in terms of market volumes and consumer interest. Universities and research centres are making efforts to improve organoleptic profile and flavour stability of the product. One of the m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids October 2013 82:177-182
Autor:
Perretti, G.
Publikováno v:
TXT, 8, 125-136
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::58027f43a70007440c626ef12abb0949
https://hdl.handle.net/1887/3465919
https://hdl.handle.net/1887/3465919
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids 2007 42(3):342-346
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids 2007 40(3):349-353
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JOINT CONGRESS SIBV-SIGA "SUSTAINABILITY OF AGRICULTURAL ENVIRONMENT: CONTRIBUTIONS OF PLANT GENETICS AND PHYSIOLOGY", Pisa, 19/09/2017, 22/09/2017
info:cnr-pdr/source/autori:RICCIONI C. *, BELFIORI B. *, PERRETTI G. **, RUBINI A. *, BELLUCCI M.*/congresso_nome:JOINT CONGRESS SIBV-SIGA "SUSTAINABILITY OF AGRICULTURAL ENVIRONMENT: CONTRIBUTIONS OF PLANT GENETICS AND PHYSIOLOGY"/congresso_luogo:Pisa/congresso_data:19%2F09%2F2017, 22%2F09%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:RICCIONI C. *, BELFIORI B. *, PERRETTI G. **, RUBINI A. *, BELLUCCI M.*/congresso_nome:JOINT CONGRESS SIBV-SIGA "SUSTAINABILITY OF AGRICULTURAL ENVIRONMENT: CONTRIBUTIONS OF PLANT GENETICS AND PHYSIOLOGY"/congresso_luogo:Pisa/congresso_data:19%2F09%2F2017, 22%2F09%2F2017/anno:2017/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Hop (Humulus lupulus L.) is a worldwide distributed crop, a perennial, dioecious and climbing species classified in the family Cannabaceae. The female hop flower (hop cone) is used in brewing to impart flavors (bitterness and aroma) and to preserve b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::5fdfa54e97f587bf3d56d70c520139f1
http://www.cnr.it/prodotto/i/375800
http://www.cnr.it/prodotto/i/375800