Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Perquier, F."'
Publikováno v:
In French Journal of Psychiatry November 2018 1 Supplement:S167-S168
Publikováno v:
In French Journal of Psychiatry November 2018 1 Supplement:S168-S168
Publikováno v:
In French Journal of Psychiatry November 2018 1 Supplement:S153-S153
Publikováno v:
In French Journal of Psychiatry November 2018 1 Supplement:S150-S151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zamora-Ros, R, Fedirko, V, Trichopoulou, A, González, C, Bamia, C, Trepo, E, Nöthlings, U, Duarte-Salles, T, Serafini, M, Bredsdorff, L, Overvad, K, Tjønneland, A, Halkjaer, J, Fagherazzi, G, Perquier, F, Boutron-Ruault, M, Katzke, V, Lukanova, A, Floegel, A, Boeing, H, Lagiou, P, Trichopoulos, D, Saieva, C, Agnoli, C, Mattiello, A
Limited epidemiological evidence suggests a protective role for plant foods rich in flavonoids and antioxidants in hepatocellular cancer (HCC) etiology. Our aim was to prospectively investigate the association between dietary intake of flavonoids, li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7f8fd941b1cdd2848fd89044b8ba1104
https://doi.org/10.1002/ijc.28257
https://doi.org/10.1002/ijc.28257
Autor:
Zamora-Ros, R, Forouhi, N, Sharp, S, González, C, Buijsse, B, Guevara, M, van der Schouw, Y, Amiano, P, Boeing, H, Bredsdorff, L, Fagherazzi, G, Feskens, E, Franks, P, Grioni, S, Katzke, V, Key, T, Khaw, K, Kühn, T, Masala, G, Mattiello, A, Molina-Montes, E, Nilsson, P, Overvad, K, Perquier, F, Redondo, M
Dietary flavanols and flavonols, flavonoid subclasses, have been recently associated with a lower risk of type 2 diabetes (T2D) in Europe. Even within the same subclass, flavonoids may differ considerably in bioavailability and bioactivity. We aimed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::320b4883337a56f7b42564258647a668
https://ora.ox.ac.uk/objects/uuid:a1b9ec18-56fa-4db8-a1a9-6d6cb2f075d2
https://ora.ox.ac.uk/objects/uuid:a1b9ec18-56fa-4db8-a1a9-6d6cb2f075d2