Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"Perpetuini G."'
Autor:
Perpetuini, G., Pham-Hoang, B.N., Scornec, H., Tofalo, R., Schirone, M., Suzzi, G., Cavin, J.F., Waché, Y., Corsetti, A., Licandro-Seraut, H.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 4 January 2016 216:104-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5ddeb0da09d7ee8cb4b793f9c221196e
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00243-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00243-9
Autor:
Perpetuini, G.1 (AUTHOR), Donati, I.1 (AUTHOR), Cellini, A.1 (AUTHOR), Orrú, L.2 (AUTHOR), Giongo, L.3 (AUTHOR), Farneti, B.3 (AUTHOR), Spinelli, F.1 (AUTHOR) Francesco.spinelli3@unibo.it
Publikováno v:
Journal of Berry Research. 2019, Vol. 9 Issue 2, p227-247. 21p.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Flavor, composition and quality of wine are influenced by microorganisms present on the grapevine surface which are transferred to the must during vinification. The microbiota is highly variable with a prevalence of non-Saccharomycesyeasts, whereasSa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.