Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Perotti, M. Cristina"'
Autor:
Beret, M. Victoria, Wolf, I. Verónica, Rebechi, Silvina, Spotti, M. Laura, Vénica, Claudia I., Perotti, M. Cristina
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2024 157
Autor:
Giménez, Paula, Peralta, Guillermo H., Batistela, Mara E., Cuffia, Facundo, Ale, Elisa C., Wolf, I. Verónica, Perotti, M. Cristina, Hynes, Erica R., Bergamini, Carina V.
Publikováno v:
In International Dairy Journal May 2023 140
Autor:
Peralta, Guillermo H., Bergamini, Carina V., Costabel, Luciana, Audero, Gabriela, Ale, Elisa C., Binetti, Ana G., Wolf, I. Verónica, Cuatrín, Alejandra, Nieto, Ivana, Perotti, M. Cristina, Hynes, Erica R.
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2020 109
Publikováno v:
Alimentacion Latinoamericana. dic2018, Issue 340, p38-45. 8p.
Publikováno v:
Journal of food scienceREFERENCES. 86(3)
In this work, we determined optimum ripening time of hard cooked cheeses made by traditional technology or by an innovative process aimed at accelerating flavor formation. For that purpose, we applied survival analysis statistics. Experimental cheese
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marijana Blažić, Blaženka Kos, Carlos A. Zalazar, Susana Bernal, Perotti M. Cristina, Vénica Claudia
Fermentirani mliječni proizvodi su funkcionalni proizvodi zahvaljujući metabolizamskoj aktivnosti bakterija mliječne kiseline, odnosno njihovoj enzimskoj aktivnosti i nastajanju antimikrobnih metabolita. Ciljanom primjenom enzima β-galaktozidaze,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::b21c568ddbae015ac01f0b0f0b6f20d6
https://www.bib.irb.hr/748796
https://www.bib.irb.hr/748796