Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Peros, J. P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Mycological Research 1999 103(11):1385-1390
Autor:
Péros, J.-P., Chagvardieff, P.
Publikováno v:
Zeitschrift für Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz / Journal of Plant Diseases and Protection, 1987 Jun 01. 94(3), 301-307.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43383248
Autor:
Peros, J. P.
Publikováno v:
Zeitschrift für Pflanzenkrankheiten und Pflanzenschutz / Journal of Plant Diseases and Protection, 1988 Dec 01. 95(6), 591-598.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43386650
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vitis
Vitis, 1995, 34 (3), pp.189-190
Vitis, 1995, 34 (3), pp.189-190
Research Note Factorial experiments were designed to study the response of in vitro cultivated grapevine after inoculation with Xylophilus ampelinus, the causal agent of bacterial necrosis. Significant effects of culture medium, cultivar and strain w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b8a71b1be69bb92a3b7c1138c9f674a2
https://hal.inrae.fr/hal-02704930
https://hal.inrae.fr/hal-02704930
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.