Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Pero, Milad"'
Autor:
Hosseini, Seyed Vali1 (AUTHOR) hosseinisv@ut.ac.ir, Pero, Milad2 (AUTHOR), Hoseinabadi, Zahra3 (AUTHOR), Tahergorabi, Reza4 (AUTHOR), Kazemzadeh, Shirin1 (AUTHOR), Santos Alemán, Ricardo5 (AUTHOR), Abrahan Marcia Fuentes, Jhunior6 (AUTHOR), Montero Fernández, Ismael7 (AUTHOR), Calderon, David P.6 (AUTHOR), Feas Sanchez, Xesus8 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 3/29/2023, Vol. 17 Issue 3, p1-13. 13p.
Autor:
Pero, Milad1 (AUTHOR) m.pero@zarholding.com, Borhani, Bahareh1 (AUTHOR), Parvian, Sadaf Kaffashi2 (AUTHOR), Rashidi, Roghayeh2 (AUTHOR), Jafari Asl, Mehdi1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2022, Vol. 46 Issue 4, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11250/2577666
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pero, Milad1 (AUTHOR), Emam-Djomeh, Zahra2 (AUTHOR) emamj@ut.ac.ir, Yarmand, MohammadSaeid1 (AUTHOR), Samavati, Vahid1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. Feb2014, Vol. 35 Issue 2, p215-222. 8p. 2 Color Photographs, 1 Black and White Photograph, 2 Charts, 6 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pero M; Bioprocessing and Biodetection Lab (BBL), Department of Food Science, Technology and Engineering, University of Tehran, Karaj, Iran., Askari G; Transport Properties Laboratory (TPL), Department of Food Science, Technology and Engineering, University of Tehran, Karaj, Iran., Skåra T; Nofima AS, Tromsø, Norway., Skipnes D; Nofima AS, Tromsø, Norway., Kiani H; Bioprocessing and Biodetection Lab (BBL), Department of Food Science, Technology and Engineering, University of Tehran, Karaj, Iran.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2018 Aug; Vol. 98 (11), pp. 4151-4159. Date of Electronic Publication: 2018 Mar 15.