Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"Perniola, R."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 01017 (2019)
NIR spectroscopy is a rapid, economic and not destructive technique employed in food analysis. Concerning fresh table grape, the analysis is usually limited to juices, homogenates or skin extracts which usually give better NIR prediction models. Scan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5728ed3953f4a4bba92bc6ccf22d6ad
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 01024 (2019)
In viticoltura, per la realizzazione di nuovi impianti sono utilizzate piante bimembri ottenute in vivaio o direttamente in campo. Negli ultimi anni, allo scopo di ottenere rapidamente nuovi impianti, si sta diffondendo la tecnica dell'innesto su bar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/323f7552a1f74cdb9971a1afa3154cb5
Autor:
Forleo L.R., L’Abbate A., Bergamini C., Velenosi M., Marsico A.D., Cardone M.F., Antonacci D., Velasco R., Perniola R.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 01021 (2019)
In the CREA-Viticoltura ed Enologia, Lab of Turi, during the last ten years, we started a breeding program for table grapes to obtain new seedless varieties, by using conventional breeding by crossings, and embryo rescue techniques. Other than seedle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5189fe7ef1543bc8d6069922b56e142
Autor:
Cardone M.F., Perniola R., Catacchio C.R., Alagna F., Rotunno S., Crupi P., Antonacci D., Velasco R., Ventura M., Bergamini C.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 01016 (2019)
Grapevine requires irrigation supply for its cultivation, especially in the arid and semiarid geographic areas. As consequence of the severe climatic changes, water consumption is becoming more and more important as environmental and cost factor that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3c5bd8bbbf84a65a36bab4b6740d3b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Del Nobile, M.A., Conte, A., Scrocco, C., Brescia, I., Speranza, B., Sinigaglia, M., Perniola, R., Antonacci, D.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2009 51(1):21-26
Autor:
Bergamini, C.1 carlo.bergamini@crea.gov.it, Perniola, R.1 rocco.perniola@crea.gov.it, Cardone, M.1 mariafrancesca.cardone@crea.gov.it, Gasparro, M.1 marica.gasparro@crea.gov.it, Pepe, R.2 rosa.pepe@crea.gov.it, Caputo, A.1 angeloraffaele.caputo@crea.gov.it, Antonacci, D.1 donato.antonacci@crea.gov.it
Publikováno v:
SpringerPlus. 9/15/2016, Vol. 5 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.