Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Pernin, Aurélia"'
Autor:
Sharan, Siddharth, Zanghelini, Gabriela, Pernin, Aurélia, Descharles, Nicolas, Zotzel, Jens, Bonerz, Daniel, Aschoff, Julian, Maillard, Marie-Noëlle, Saint-Eve, Anne
Publikováno v:
In Food Research International September 2022 159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pernin, Aurélia
Publikováno v:
Génie des procédés. Université Paris Saclay (COmUE), 2018. Français. ⟨NNT : 2018SACLA033⟩
Génie des procédés. Université Paris-Saclay, 2018. Français. ⟨NNT : 2018SACLA033⟩
Génie des procédés. Université Paris-Saclay, 2018. Français. ⟨NNT : 2018SACLA033⟩
Phenolic compounds appear to be good candidates for ensuring the quality and safety of several perishable products like ready-to-eat food. Widely found in plants and byproducts from agro-industries, they offer a potential solution to limit the oxidat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a44706d36c0f4033daf612413cec272e
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-02139084/file/70942_PERNIN_2018_archivage.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-02139084/file/70942_PERNIN_2018_archivage.pdf
Autor:
Pernin, Aurélia, Bosc, Véronique, Truong, D., Sous, C., Maillard, Marie-Noëlle, Dubois-Brissonnet, Florence
Publikováno v:
5. International ISEKI_Food Conference
5. International ISEKI_Food Conference, Jul 2018, Stuttgart, Germany. 2018
5. International ISEKI_Food Conference, Jul 2018, Stuttgart, Germany. 2018
Are antimicrobial phenolic compounds still efficient to limit Listeria monocytogenes growth in emulsified food systems?. 5. International ISEKI_Food Conference.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::201676b49f3980f5daf374c081cb9fb3
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01988651
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01988651
Publikováno v:
5. International ISEKI_Food Conference
5. International ISEKI_Food Conference, Jul 2018, Stuttgart, Germany. 2018
5. International ISEKI_Food Conference, Jul 2018, Stuttgart, Germany. 2018
Inhibitory activity of phenolic acids against Listeria monocytogenes: deciphering mechanisms of action using three different models. 5. International ISEKI_Food Conference.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bfbe41996b133b13ab965a7187c56dc0
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01990161
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01990161
Autor:
Pernin, Aurélia, Bosc, Véronique, Soto, Paola, Le roux, Even, Dubois-Brissonnet, Florence, Maillard, Marie-Noëlle
Publikováno v:
2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants
2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Jun 2018, Graz, Austria. 2018
2018; 2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Graz, AUT, 2018-06-04-2018-06-06
2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Jun 2018, Graz, Austria. 2018
2018; 2. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants, Graz, AUT, 2018-06-04-2018-06-06
The fatty acids’ profile of industrial food products has been modified over the last decades in order to respect nutritional recommendations. In particular, the proportion of omega-3 is higher, leading to a potential increase of lipid oxidation and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::52a0f15bbec8853198b38a2f51c29785
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01990158/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01990158/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.