Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Perminova, M."'
The phonon and electronic properties, the Eliashberg function and the temperature dependence of resistance of electride Ca2N are investigated by the DFT-LDA plane-wave method. The phonon dispersion, the partial phonon density of states and the atomic
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1901.04594
Autor:
Mavrin, B. N.1 (AUTHOR), Perminova, M. E.1 (AUTHOR), Lozovik, Yu. E.1,2,3 (AUTHOR) lozovik@isan.troitsk.ru
Publikováno v:
JETP Letters. May2019, Vol. 109 Issue 9, p606-609. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mavrin, B.1 mavrin@isan.troitsk.ru, Perminova, M.1
Publikováno v:
Inorganic Materials. Jan2015, Vol. 51 Issue 1, p11-14. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perminova, M. V.
The main purpose of this work is determination of "security culture", main ideas of this object, what and who contributes to form it. This article shows researching field, scales, importance of security culture». It describes factors which influence
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3626::2f55969cb1cbbad476c206e5f0f1c47e
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/65018
http://earchive.tpu.ru/handle/11683/65018
Publikováno v:
Food Production
Food Production, Food Production (Moscow), 2011, pp.14-17
Food Production, Food Production (Moscow), 2011, pp.14-17
The article analyzes of the modern technology of providing food to the population. The article highlights the need of organizing the food turnover, taking into consideration population’s needs. The main areas of products planning on the basis of co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ee51d4389442524f13f2f3a13cad2c13
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01096207
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01096207
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.