Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Perković, Lucija"'
Autor:
Baković, Marija1 (AUTHOR) marija.bakovic@irb.hr, Perković, Lucija1 (AUTHOR) lucija.perkovic@irb.hr, Matijević, Gabrijela1 (AUTHOR) gabrijela.matijevic@irb.hr, Martić, Ana1 (AUTHOR) ana.martic@irb.hr, Vujović, Tamara1 (AUTHOR) tamara.vujovic@irb.hr, Ekić, Sara2 (AUTHOR) sara.ekic@irb.hr, Fumić, Monika2 (AUTHOR) monika.fumic@irb.hr, Jurić, Sara2 (AUTHOR) sara.juric@irb.hr, Čož-Rakovac, Rozelindra1 (AUTHOR) rozelindra.coz-rakovac@irb.hr, Roje, Marin2 (AUTHOR) mroje@irb.hr, Jokić, Stela3 (AUTHOR) sjokic@ptfos.hr, Jerković, Igor4 (AUTHOR) igor@ktf-split.hr
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Jul2023, Vol. 16 Issue 7, p981. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perković, Lucija, Paradžik, Tina, Čižmek, Lara, Martić, Ana, Vujović, Tamara, Vujaklija, Dušica, Čož-Rakovac, Rozelindra
Co- culture systems are lately being explored as a potential replacement for monoculturing of various microorganisms in order to enhance the biomass yield, increase synthesis of described and yet unidentified bioactive compounds. Utilization of micro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::5fd37984fc2f926011e8217390c729f0
https://www.bib.irb.hr/1255782
https://www.bib.irb.hr/1255782
Autor:
Perković, Lucija, Paradžik, Tina, Čižmek, Lara, Martić, Ana, Vujaklija, Dušica, Čož-Rakovac, Rozelindra
Co-culture systems are lately being explored as a potential replacement for monoculturing of various microorganisms in order to enhance the biomass yield, increase synthesis of described and yet unidentified bioactive compounds. Utilization of microa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::fcfc3de74ff3a309ff5e1e9626514d6b
https://www.bib.irb.hr/1197271
https://www.bib.irb.hr/1197271
Autor:
Baković, Marija, Martić, Ana, Perković, Lucija, Vujović, Tamara, Galić Perečinec, Maja, Topić Popović, Natalija, Čož-Rakovac, Rozelindra
Chlorella vulgaris is a green unicellular that has been subjected to extensive studies within the last decade and has experienced imense applications in food and cosmetic industries [1]. C. vulgaris biomass represents a valuable and sustainable sourc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::23b87558c5d49197b64c3a38fac79825
https://www.bib.irb.hr/1254928
https://www.bib.irb.hr/1254928
Autor:
Matijević Gabrijela, Ekić Sara, Perković Lucija, Martić Ana, Roje Marin, Čož-Rakovac Rozelindra
Chlorella vulgaris, a green unicellular microalga with numerous biological and pharmacological properties important for human health, was isolated and subjected to different drying conditions in order to determine the effect of applied temperature on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c3421a10bfae63e63b30bf89370d0aff
https://www.bib.irb.hr/1255865
https://www.bib.irb.hr/1255865
Autor:
Matijević Gabrijela, Perković Lucija, Baković Marija, Martić Ana, Babić Sanja, Paradžik Tina, Čož-Rakovac Rozelindra
Microalgae and bacteria are part of the vital components of various ecosystems. Photosynthetic microalgae capture solar energy and convert it to bioenergy and biochemical products. They exude dissolved organic carbon that becomes available to bacteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::212c60ba7a71e797b13e06b41dd673c2
https://www.bib.irb.hr/1255830
https://www.bib.irb.hr/1255830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.