Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Perko, TIna"'
Autor:
Perko, Tina
Publikováno v:
MESO; jul/aug2024, Vol. 26 Issue 4, p329-335, 7p
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids August 2015 103:48-54
Autor:
Čuček, Denis, Perko, Tina, Ilić, Ljiljana, Znoj, Bogdan, Venturini, Peter, Knez, Željko, Škerget, Mojca
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids June 2013 78:54-62
Autor:
Perko, Tina
Publikováno v:
MESO; srp/kol2022, Vol. 24 Issue 4, p347-356, 10p
Autor:
Perko, Tina
V poskusu, ki smo ga izvedli v letu 2015, smo proučevali vpliv organskih in mineralnih gnojil na pridelek plodov paprike ter vsebnosti primarnih in sekundarnih me-tabolitov. V rastlinjaku smo postavili lončni poskus s sorto paprike 'Vedrana', ki je
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::15033c3e27b808a1ca10ddecd11d2384
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=102552&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=102552&dn=
Autor:
Perko, Tina
Publikováno v:
Maribor
Prvi del doktorske disertacije je namenjen raziskavam faznih ravnotežij trigliceridov v sub- in superkritičnih fluidih. Podatki so ključni za nadalnje načrtovanje visokotlačnih separacijskih in formulacijskih procesov, saj so pripomogli k izbolj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::ae5ce23df2d82a81e9303ed8258f410b
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/18195222?lang=sl
https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/18195222?lang=sl
This work describes the isolation of flavonoids from propolis using supercritical CO2. The conditions which offer the best extraction yields were determined as well as flavonoids and phenolics content in the extracts. The study was conducted on a raw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::a6fb52382fe3dbf38b0fdcba7774036d
https://www.bib.irb.hr/796242
https://www.bib.irb.hr/796242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.