Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Perkins, Phil"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 July 2023 242 Part 1
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 January 2023 224:848-857
Autor:
Rhodes, John David, Somos, Mark, Marzano, Annalisa, Perkins, Phil, Prodger, Phillip, Barker, Simon, Alessi, Serena, Cormack, Zoe, Norrie, James, Blockley, Jason, Moffatt, Nicole, Bragato, Stefano, Kawamoto, Yukiko, Nicholas-Twining, Timothy, Westwell, Arthur, Schuster, Jana
Publikováno v:
Papers of the British School at Rome, 2017 Jan 01. 85, 335-354.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26578334
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perkins, Phil
Publikováno v:
The Journal of Roman Studies, 2020 Jan 01. 110, 248-250.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27128762
Autor:
Van de Noort, Robert, Whitehouse, David, Becker, Marshall Joseph, Blagg, Thomas, Burnett, Douglas, Caruso, Ida, Claridge, Amanda, Clark, Gill, Costantini, Loredana, Costantini, Lorenzo, Burke, Belinda Hall, Lyttelton, Margaret, Napolitano, Gilberto, Patterson, Helen, Perkins, Phil, Rovelli, Alessia, Sutherland, Sheila
Publikováno v:
Papers of the British School at Rome, 2009 Jan 01. 77, 159-223.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25754013
Autor:
Perkins, Phil, Schafer, Sally
Publikováno v:
Papers of the British School at Rome, 2009 Jan 01. 77, 273-290.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25754016
Autor:
Perkins, Phil
This chapter presents a study of pithoi – large Etruscan ceramic vessels for the storage and processing of agricultural produce in Italy in the first millennium BC. A new regional typology is presented along with their distribution in Etruria. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1424960de59855de78489bcd0f5533b8
http://oro.open.ac.uk/71278/15/71278VOR.pdf
http://oro.open.ac.uk/71278/15/71278VOR.pdf