Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Perisoara A"'
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 12, Pp 4000-4014 (2024)
The migration towards green energy has seen a big increase in the number of electric vehicles and energy storage systems existing on the market, where the battery is a fundamental part. In order to provide the necessary voltage and current for the po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8520c04d80174df9ae24db8251a3adae
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 11, Pp 117030-117039 (2023)
Nowadays, there is an increasing demand for complex behavioral models on the market, as simulation has become the main verification approach used for both analog and digital functionalities. One of the most popular mixed-signal simulators nowadays is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5855ff988944b81b3625b4af1fb244a
Autor:
Stelica Cristea, Mihaela-Doina Niculescu, Alina Perisoara, Elena Ivan, Maria Stanca, Cosmin-Andrei Alexe, Bianca-Maria Tihauan, Laura Olariu
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 1, p 75 (2024)
This study aimed to evaluate the biostimulant effects of three protein-based gels, GHC 1-B (20% gelatin (GPU-B) obtained by thermal hydrolysis from residual untanned leather and 80% collagen hydrolysates (HCE-B) obtained by alkaline–enzymatic hydro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c49b57de0564cfbb966429f7c2e10cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alina Perisoara, Ioana Cristina Marinas, Elisabeta Irina Geana, Mariana Constantin, Marian Angheloiu, Lucia Pirvu, Stelica Cristea
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 9, p 779 (2022)
In anticipation of the food crisis, developing innovative products and technologies to increase crop yield and quality is a necessity. In this context, the aim of this study was to develop a phytostimulant based on Tagetes erecta extract and rhizobac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2739dde241d49b1833db7dc4cdd0a83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.