Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Perini, Mariana Pamplona"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henríquez, Lucas Ben Fiuza, Rentas, Mariana Fragoso, Zafalon, Rafael Vessecchi Amorim, Perini, Mariana Pamplona, Marchi, Pedro Henrique, Rodrigues, Roberta Bueno Ayres, Vendramini, Thiago Henrique Annibale, Gomes, Cristina Oliveira Massoco Salles, Balieiro, Julio Cesar de Carvalho, Brunetto, Marcio Antonio
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Oct2023, Vol. 9 Issue 10, p870, 20p
Autor:
Zafalon, Rafael Vessecchi Amorim1 (AUTHOR), Perini, Mariana Pamplona1 (AUTHOR), Vendramini, Thiago Henrique Annibale1 (AUTHOR), Pedrinelli, Vivian2 (AUTHOR), Rentas, Mariana Fragoso1 (AUTHOR), Morilha, Isabela Benelli1 (AUTHOR), Fiuza Henríquez, Lucas Ben1 (AUTHOR), Conti, Renata Maria Consentino1 (AUTHOR), Brunetto, Marcio Antonio1,2 (AUTHOR) mabrunetto@usp.br
Publikováno v:
PLoS ONE. 4/26/2021, Vol. 16 Issue 4, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vendramini, Thiago Henrique Annibale, Gomes, Victoria Zavisch, Anastacio, Gustavo Lima, Henríquez, Lucas Ben Fiuza, Ochamotto, Vanessa Ayumi, Rentas, Mariana Fragoso, Zafalon, Rafael Vessecchi Amorim, Perini, Mariana Pamplona, Marchi, Pedro Henrique, Amaral, Andressa Rodrigues, Brunetto, Marcio Antonio
Publikováno v:
Veterinary Sciences; Dec2022, Vol. 9 Issue 12, p686, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zafalon, Rafael Vessecchi Amorim, Rodrigues, Roberta Bueno Ayres, Conti, Renata Maria Consentino, Perini, Mariana Pamplona, Rentas, Mariana Fragoso, Vendramini, Thiago Henrique Annibale, Risolia, Larissa Wunsche, Macedo, Henrique Tobaro, Brunetto, Marcio Antonio
Publikováno v:
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; Vol. 57 Núm. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; Vol. 57 No. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; v. 57 n. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; V. 57 N. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science
Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da Universidade de São Paulo (FMVZ-USP)
instacron:USP
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; Vol. 57 No. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; v. 57 n. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science; V. 57 N. 2 (2020); e159691
Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science
Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia da Universidade de São Paulo (FMVZ-USP)
instacron:USP
Nos últimos anos a relação entre seres humanos e animais de companhia estreitou-se consideravelmente e houve umaexpansão da gama de produtos da indústria pet food disponíveis no mercado. Nesse contexto, os petiscos ganharammaior popularidade, u
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f0d7c47adb47f9f093b67148018a1ca3
https://www.revistas.usp.br/bjvras/article/view/159691
https://www.revistas.usp.br/bjvras/article/view/159691