Zobrazeno 1 - 10
of 550
pro vyhledávání: '"Perillaldehyde"'
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Durjava, Birgit Dusemund, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Paul Brantom, Andrew Chesson, Josef Schlatter, Johannes Westendorf, Paola Manini, Fabiola Pizzo
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 7, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Following a request from the European Commission, EFSA was asked to deliver a scientific opinion on the safety and efficacy of an essential oil obtained from the fruit of Carum carvi L. (caraway oil), when used as a sensory additive in feed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d485a24cafa24392aa087d4990d59b69
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Durjava, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Gabriele Aquilina, Paul Brantom, Andrew Chesson, Josef Schlatter, Johannes Westendorf, Yvette Dirven, Paola Manini, Fabiola Pizzo, Birgit Dusemund
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 7, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Following a request from the European Commission, EFSA was asked to deliver a scientific opinion on the safety and efficacy of an essential oil obtained from the fruit of Apium graveolens L. (celery seed oil), when used as a sensory additive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5d162bf55b44fbb9b7650f09fb8dcec
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 7, Pp 131-136 (2023)
Objective: The purpose of the study was to investigate the antibacterial mechanical properties of PLA nanofiber film loaded with PAE and its preservation effect on chilled mutton. Methods: By loading different amount (0, 12.5, 25, 50, 100 μL/20 mL)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c456f36cf584cd4b89a7e52fd5250a3
Autor:
LI Ruiyi, WU Weijie, FANG Xiangjun, CHEN Hangjun, HAN Yanchao, NIU Ben, CHEN Huizhi, GAO Haiyan
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 196-211 (2023)
Perillaldehyde is a green and safe natural antibacterial substance extracted from perilla leaves, which is also used as a food additive in food production. In this study, the inhibitory effect of perillaldehyde on Penicillium citrinum, a major pathog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7a51bdd0dc7447fa71ddec320c844a9
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 10, Iss 8, p 526 (2024)
Botryosphaeria dothidea, a notorious plant pathogen, is responsible for causing chestnut rot during postharvest storage. This research aimed to assess the antifungal properties of perilla essential oil (PEO) and perillaldehyde (PAE) against B. dothid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37f0aae5155648d79268b45a96812949
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 3 (2023)
ABSTRACT Botrytis cinerea, the causal agent of gray mold, is an important plant pathogen causing preharvest and postharvest diseases. Due to the extensive use of commercial fungicides, fungicide-resistant strains have emerged. Natural compounds with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17a4120550774308a60aec8d6c54d1db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.