Zobrazeno 1 - 10
of 120
pro vyhledávání: '"Perignon, M."'
Autor:
Amiot, M.J., Achir, N., Alouane, L., El Ati, J., Bellagha, S., Bosc, P.M., Broin, M., Darmon, N., Dhuique-Meyer, C., Dop, M.C., Drogué, S., Dury, S., Ferchoui, A., Gaillard, C., Ghrabi, Z., Jacquet, F., Kameli, Y., Kefi, F., Khamassi, F., Kesse-Guyot, E., Lairon, D., Martin-Prevel, Y., Méjean, C., Mouquet, C., Njoumi, S., Padilla, M., Perignon, M., Sinfort, C., Traissac, P., Verger, E.O., Perignon, Marlène, Sinfort, Carole, El Ati, Jalila, Traissac, Pierre, Drogué, Sophie, Darmon, Nicole, Amiot, Marie-Josèphe
Publikováno v:
In Global Food Security December 2019 23:227-235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Perignon, M., Sinfort, C., El Ati, J., Traissac, Pierre, Drogue, S., Darmon, N., Amiot, M. J., Achir, N., Alouane, L., Bellagha, S., Bosc, P. M., Broin, M., Dhuique-Meyer, C., Dop, M. C., Dury, S., Ferchoui, A., Gaillard, C., Ghrabi, Z., Jacquet, F., Kameli, Yves, Kefi, F., Khamassi, F., Kesse-Guyot, E., Lairon, D., Martin-Prével, Yves, Mejean, C., Mouquet Rivier, Claire, Njoumi, S., Padilla, M., Verger, Eric, Medina Study Grp
Tunisia is a typical country of the Mediterranean region where high prevalence of overweight, obesity and noncommunicable diseases co-exist with some micronutrient deficiencies, and diet-related environmental issues must be addressed. Individual food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::79fcb3481d57406631a6378d4d7277b1
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077307
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verger, Eric, Perignon, M., El Ati, J., Darmon, N., Dop, Marie-Claude, Drogue, S., Dury, S., Gaillard, C., Sinfort, C., Amiot, M. J., MEDINA-Study Group, Kameli, Yves (collab.), Martin-Prével, Yves (collab.), Mouquet, Claire (collab.), Traissac, Pierre (collab.)
Mediterranean countries are undergoing dietary and nutritional changes that affect their inhabitants' health, while facing massive environmental challenges. The increasing demand of water in agriculture, the capacity to maintain local food production
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::b0934f471aef1ecea05ac3544aa322a7
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010073191
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010073191