Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"Pericarpium citri reticulatae"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101798- (2024)
Pericarpium citri reticulatae (PCR) has been used as a food and spice for many years and is known for its rich nutritional content and unique aroma. However, price increases are often accompanied by adulteration. In this study, two kinds of adulteran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5c2700bfc774ce8b4ac98ce9f4de7ff
Autor:
Chen, Ying a, 1, Li, Si a, 1, Jia, Jia a, 1, Sun, Chuanduo b, 1, Cui, Enzhong a, Xu, Yunyan a, Shi, Fangchao a, ⁎, Tang, Anfu a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
Xing-Min Zhang, Yue-Chang Huang, Bai-Zhong Chen, Qian Li, Pan-Pan Wu, Wen-Hua Chen, Ri-Hui Wu, Chen Li
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
IntroductionAlcohol consumption alters the diversity and metabolic activities of gut microbiota, leading to intestinal barrier dysfunction and contributing to the development of alcoholic liver disease (ALD), which is the most prevalent cause of adva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3855b96136c4dac9f5b7ed0cf7094bf
Autor:
Yunli CHEN, Renliang YAN, Xuehua LU, Lisha LI, Yamin ZHANG, Xiaomei XU, Rongqing XU, Wenjin LIN
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 1-9 (2023)
Objective: To analyze the differences of chemical composition of Pericarpium Citri Reticulatae 'Chachi' under different aging years, and to provide the theoretical and scientific basis for the aging mechanism of Pericarpium Citri Reticulatae 'Chachi'
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbe7afdaab494308a283861766356dc8
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 428-437 (2023)
Compared to unfermented water extract (WE) of Pericarpium Citri Reticulatae (PCR), the effects of Bacillus sp. fermentation on the main components and in vitro antioxidant activity of water extract (FWE) of PCR and its prolongation of the lifespan of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/358b2e12bb8f4d348fcfb5c13a76632d
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101220- (2024)
Pericarpium citri reticulatae (PCR) is the dried mature fruit peel of Citrus reticulata Blanco and its cultivated varieties in the Brassicaceae family. It can be used as both food and medicine, and has the effect of relieving cough and phlegm, and pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/391e22df8353424db10e1bcc69735c0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yapeng Li, Zi Li, Baizhong Chen, Yajun Hou, Yilin Wen, Lishe Gan, Jinwei Jin, Chen Li, Panpan Wu, Dongli Li, Wen-Hua Chen, Rihui Wu
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 95, Iss , Pp 106383- (2023)
Pericarpium Citri Reticulatae 'Chachiensis' (PCRC), the premium aged pericarps of Pericarpium Citri Reticulatae, is widely used in traditional Chinese medicines with a diversity of promising bioactivity. Herein we report the extraction, characterizat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6771c4559b6749d699ab325e26a4c89f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.