Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"Perez Chaia A"'
Autor:
Babot, Jaime Daniel, Argañaraz-Martínez, Eloy, Quiroga, María, Grande, Sonia María, Apella, María Cristina, Perez Chaia, Adriana
Publikováno v:
In Research in Veterinary Science March 2021 135:27-35
Publikováno v:
Veterinary and Animal Science, Vol 16, Iss , Pp 100244- (2022)
Poultry-based foods contribute to human health due to their high nutrient value. Previously, it was shown that short-chain fatty acids (SCFAs) produced by in vitro intestinal fermentation of a molasses and oligofructose mixture (M-O) stimulated iron
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb6b7a24c00a4dcd8bdcbe360cd4503d
Autor:
Estefania Andrada, Mónica Adriana Mechoud, María Claudia Abeijón-Mukdsi, Elsa Patricia Chagra Dib, Santiago Cerviño, Adriana Perez Chaia, Roxana Beatriz Medina
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 10, Iss 9, p 1732 (2022)
Ferulic acid esterase (FAE+)-producing lactobacilli are being studied as silage inoculants due to their potential of increasing forage fiber digestibility. In this work, three FAE+ Lactobacillus (L.) johnsonii strains were isolated from caprine feces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53e6dce581b5448ab6511db43a7d83ec
Publikováno v:
In Anaerobe April 2017 44:58-65
Autor:
Grande, S.M.M., Argañaraz Martı́nez, E., Babot, J.D., Andrada, E., Quiroga, M., Garro, M., Saguir, F., Perez Chaia, A.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; 2024, Vol. 15 Issue 1, p19-38, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology.
Autor:
Babot, Jaime D., Argañaraz-Martínez, Eloy, Saavedra, Lucila, Apella, María C., Perez Chaia, Adriana *
Publikováno v:
In Research in Veterinary Science August 2014 97(1):8-17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Victor Maximiliano Hidalgo, Jaime Daniel Babot, María Magdalena Fernández, Adriana Perez Chaia, Carina Audisio, María Cristina Apella
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology].
The purpose of this research was the genotypic identification of lactic acid bacteria (LAB), isolated from the gastrointestinal tract (GIT) of healthy adult birds, and the study of their safety regarding antibiotic resistance, physiological and funct