Zobrazeno 1 - 10
of 983
pro vyhledávání: '"Peressini, A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paganini, Chiara, Carroll, Ricki S., Gramegna Tota, Chiara, Schelhaas, Andrea J., Leone, Alessandra, Duker, Angela L., O'Connell, David A., Coghlan, Ryan F., Johnstone, Brian, Ferreira, Carlos R., Peressini, Sabrina, Albertini, Riccardo, Forlino, Antonella, Bonafé, Luisa, Campos-Xavier, Ana Belinda, Superti-Furga, Andrea, Zankl, Andreas, Rossi, Antonio, Bober, Michael B.
Publikováno v:
In Bone October 2023 175
Autor:
Pérez, Teresa, Pardo, M. Carmen, Cabellos, Yolanda, Peressini, Melina, Ureña-Vacas, Isabel, Serrano, Dolores R., González-Burgos, Elena
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders 1 October 2023 338:32-40
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2023 139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Walsh, Michael J., Squires, Caleb C., Coleman, Guy R. Y., Widderick, Michael J., McKiernan, Adam B., Chauhan, Bhagirath S., Peressini, Carlo, Guzzomi, Andrew L.
Publikováno v:
Weed Technology, 2020 Sep 01. 34(5), 704-710.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27002803
Autor:
Peressini, Donatella, Cavarape, Alessandro, Brennan, Margaret Anne, Gao, Jingrong, Brennan, Charles Stephen
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2020 102
Autor:
Roghieh Sakooei-Vayghan, Seyed Hadi Peighambardoust, Javad Hesari, Maral Soltanzadeh, Donatella Peressini
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 58, Iss 3, Pp 249-259 (2020)
Research background. The worldwide demand for healthy and sulphur-free dried vegetables and fruits has grown. Combined ultrasound-assisted osmotic dehydration (UOD) and application of active coatings incorporating natural preservatives represents an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bb2b24ae24f4ee78c1ede8b1efe0e27