Zobrazeno 1 - 10
of 255
pro vyhledávání: '"Perennial grain"'
Autor:
Kristina Michl, Christophe David, Benjamin Dumont, Linda-Maria Dimitrova Mårtensson, Frank Rasche, Gabriele Berg, Tomislav Cernava
Publikováno v:
Environmental Microbiome, Vol 19, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Seed endophytes have a significant impact on plant health and fitness. They can be inherited and passed on to the next plant generation. However, the impact of breeding on their composition in seeds is less understood. Here, we st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/982410ce3c4d47be84e109535a786121
Publikováno v:
Grassland Research, Vol 3, Iss 1, Pp 57-68 (2024)
Abstract Background Standing root biomass stocks are larger in the perennial grain intermediate wheatgrass (IWG; Thinopyrum intermedium [Host] Barkworth and Dewey) than annual spring wheat (Triticum aestivum L.). However, previous studies have not se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a67cabb7dfb425dbb384d87a85a29ae
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2024)
To realize the potential of sainfoins to contribute to sustainable agriculture and expand on demonstrated uses and benefits, de novo domestication is occurring to develop perennial Baki™ bean, the trade name used by The Land Institute for pulses (i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d338deb3ec14e1bac6fa8b3a3d31e71
Autor:
Douglas J. Cattani
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 7, p 1035 (2024)
The release of cultivars of two perennial grains is a milestone in perennial grain and oilseed development. Agronomic studies can progress by having stable genetics upon which to conduct research. Agriculture has generally committed to enhancing soil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cccfffa92254d1a88e4f665ae38d083
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 8, p 1777 (2024)
Global food production relies on annual grain crops. The reliability and productivity of these crops are threatened by adaptations to climate change and unsustainable rates of soil loss associated with their cultivation. Perennial grain crops, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/821a72c8f08748888916b694b0a8296f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ebrar Karabulut, Kübra Erkoç, Murat Acı, Mahmut Aydın, Spencer Barriball, Jackson Braley, Eric Cassetta, Evan B. Craine, Luis Diaz-Garcia, Jenna Hershberger, Bo Meyering, Allison J. Miller, Matthew J. Rubin, Omar Tesdell, Brandon Schlautman, Muhammet Şakiroğlu
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Sainfoin (Onobrychis spp.) is a perennial forage legume that is also attracting attention as a perennial pulse with potential for human consumption. The dual use of sainfoin underpins diverse research and breeding programs focused on improving sainfo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71b4280c250c431fab981d0d881b4237