Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Pereira Silva, Danielle Fabiola"'
Autor:
Pereira Silva, Danielle Fabiola, Lins, Leila Cristina Rosa de, Matias, Rosana Gonçalves Pires, Alves, Robson Ribeiro, Salomão, Luiz Carlos Chamhum
Publikováno v:
Engineering in Agriculture; Vol. 22 No. 6 (2014); 503-508
Revista Engenharia na Agricultura-REVENG; v. 22 n. 6 (2014); 503-508
Engenharia na Agricultura
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Revista Engenharia na Agricultura-REVENG; v. 22 n. 6 (2014); 503-508
Engenharia na Agricultura
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The lychee pericarp becomes brown only a few days after harvest due to the degradation of anthocyanins. The objective of this study was to evaluate the effect of different concentrations of ascorbic acid in preventing pericarp browning and in mainten
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7266a1cd540000c4906f27e2dee7415e
https://periodicos.ufv.br/reveng/article/view/526
https://periodicos.ufv.br/reveng/article/view/526
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.